Home / Kategori namn / Lådor för leksaker

Lådor för leksaker

Att välja rätt leksakslådan

Moderna barn har ingen brist på leksaker. De börjar köpa innan barnets födelse, och senare deras antal växer varje semester.

Alla kommer att besöka familjen, med små barn, vara säker på att få en leksak. Och någon gång, föräldrar att förstå att alla dessa skatter måste lagras någonstans.

Denna oro föräldrar är förståeligt, eftersom om sjukdomen kommer att omge barnet redan från barndomen, är det troligt i framtiden leda till en allmän brist på organisation. Leksak lådor du kan göra en riktig tjänst.

Psykologer har länge genomfört en studie att barn som är vana vid att förfarandet kommer att bli mycket lättare då att gå i skolan. Att ha en praktisk leksakslåda, är det möjligt att inte bara för att upprätthålla ordningen i huset, men också för att lära detta barn. Barn, sätta saker i ordning i sitt rum och lägga leksaker, lära sig att inte bara noggrannhet, men också grunderna i systematisering och analys av sina handlingar.

Till denna verksamhet var inte alltför betungande, bör leksakslådor vara bekväma, ljusa, vackra och funktionella. De föredragna modeller som är grunda och låg. I detta fall kan barnet lätt få önskad leksak och det är också lätt att ta bort den.

Mycket lätt att använda kan vara en stor låda, där flera små lådor insatt. I detta fall kommer det att vara möjligt att hålla det sorteras leksaker, såsom bilar i ett fack, kuber - i en annan färg och kritor - i den tredje. Så att barnet kommer att bli lättare att navigera i mångfalden av sin rikedom.

Många tillverkare erbjuder en leksak lådor på hjul för att lätt kunna flyttas från plats till plats.

Sådana behållare är billiga nog, men tar upp en hel del utrymme. För en liten lägenhet kan du använda det här alternativet: i självhäftande krokar fäster möbler, väggar eller ens insidan av skåp små behållare med leksaker - de kommer att se mycket originell och ovanlig.

Om du bara planerar att göra reparationer i barnkammaren och köpa möbler för det, bör du vara uppmärksam på en säng eller en soffa med bord inbyggda leksakslådor eller mycket bekväma och funktionella barn med en behållare för förvaring av brädspel, färger, album och leksaker.

Många föräldrar föredrar att installera hyllorna längs väggarna. Först kan de sätta leksaker och när de blir äldre barn blir de hyllor för böcker och olika artiklar. Du kan göra dem eller inköpsorder. Vanligtvis tillverkare använder dem för material som spånskivor, trä, plast.

Du kan köpa metallfästen plastlådor eller containrar. I detta beslut mycket plussidan. kan "växa" som barnet växer i första hand, på hyllorna, kan du smidigt ordna allt, och för det andra, ett ställ. Inledningsvis skulle höjden på traven vara lika med tillväxten av barnet, och när barnet är äldre och längre, för en eller två rader av lådan kan installera en annan. Tredje, fast monterad kuggstång kan separera spel sidan av rummet från resten av utrymmet.

Den kan installeras i väggmontering för upphängda fickor för leksaker. En mängd nätfickor för förvaring av leksaker du kan köpa eller binda sig för mödrar av flickor är ett bra tillfälle att lära sin dotter att hålla i händerna på ekrar. Naturligtvis är en sådan kapacitet inte särskilt stark, men de kan snabbt och enkelt hitta det rätta.

Under de senaste åren blivit mycket populära kistor. Denna möbler kan dekorera ett barns rum, är det möjligt att lagra leksaker eller föremål. På bröstet du kan sitta, kan du använda den i stället för nattduksbord. Boys lämplig plast eller trä lådor, stiliserad pirat.

Och tjejer gillar snygga flätade kistor av ljusa färger. Trevligt att också köpa en rund tyg behållare som du snabbt kan samla de spridda leksaker, om du behöver snarast återställa ordningen.

Kort sagt, alternativen - vikt. Hur man väljer, du bestämmer!

Hur man gör en leksakslåda med händerna: en master class och rekommendationer. Leksakslådor med sina händer ur lådan

Som regel, deras barn, vi köper en massa olika leksaker (dockor, bilar, mjuk, utveckla och så vidare). Som ett resultat är de utspridda i olika hörn av lägenheten. Till detta var inte erbjuder vi dig att lära sig hur och vad som kan göras för en låda med leksaker med sina egna händer. Samtidigt kommer det att vara möjligt att vänja ordningen och barnet.

Med användning av onödig kartong

Stor låda från under skor, kan hushållsapparater och så vidare återanvändas. Bara zadekoriruyte dem - och du har en lämplig plats att lagra barnens dockor och maskiner.

Master class, hur man gör en låda för leksaker med sina egna händer, som beskrivs nedan.

 1. Du behöver en kartong, limpistol, ett stort tygstycke.
 2. Promazhte nedre rutan på omkretsen av limpistol.
 3. Vik upp tyget och mitt Täck botten av boxen, klaffen försiktigt stryker och trycka den till limmet.
 4. Promazhte alla innerväggar sträcka tyget och limma den till marginalia.
 5. Linda tyg på den yttre sidan av lådan och limma den till botten av väggarna.
 6. Vänd rutan och linda tyget på undersidan. Strimla exakt ska tryckas mot väggen. Limma tyget och skär av överskottet.
 7. För att stärka den nedre promazhte tyg lim längs omkretsen av lådan och limma på toppen av kartongen.
 8. Vänd rutan.
 9. Top Pin klädnypor, och inuti sätta något tungt, är tyget väl limmade till boxen.

Instruktioner hur man gör en låda med leksaker med handtag kommer att hjälpa dig i denna fråga.

 1. Ta två typer av tyg, band eller tjockt rep, lim, limpistol.
 2. Skära en remsa av tyg. I bredd bör vara större än höjden på lådan (du måste flaxa kunde stänga botten och lite insvept i en låda). Längs med tyget måste helt omsluta omkretsen på lådan.
 3. Limma utskurna rektangel av tyg på väggarna i lådan.
 4. Linda överflödigt tyg på ena sidan i rutan, och å andra lim till botten.
 5. Mät upp en bit av den andra färgen av tyg. Det bör täcka botten och väggar inuti lådan.
 6. Promazhte botten inne lim och limma tyget.
 7. Promazhte innervägg och även vävnadslim. Längs kanterna gör gateways.
 8. Limma portarna i skärningspunkten mellan två typer av vävnad.
 9. Mät tejp och limma den till botten, längs omkretsen på lådan med hjälp av limpistol.
 10. Mät ut två identiska tejpbitar. Bland dem kommer att göras pennor.
 11. Stick de två band till väggarna på sidorna av lådan.
 12. fästa ett annat band runt omkretsen av lådan toppen. Det bör omfatta botten av rattarna.

Toy Box är klar!

Det enklaste sättet för detta att ta en självhäftande tapeter. sedan inte röra runt med lim och vänta tills alla väggar är torra.

Men oavsett, kommer du att klistra in nästa leksakslådan eller självhäftande papper tapeter, samma princip om operation:

 1. Klipp en bit tapet till längden han kunde omsluta omkretsen av lådan.
 2. Om det behövs, promazhte väggen med vitt lim.
 3. Limma tapeten på omkretsen av lådan.
 4. Gör ett snitt i toppen och botten av utskjutande delar av tapeten.
 5. Wrap insidan och på undersidan av de utskjutande delar.

Trälåda för leksaker med sina egna händer är ganska svårt. Men något sådant ger en mycket pålitlig och kommer att pågå mycket längre än en kartong.

Dessutom kan det inte bara engagera sig i det inre som ett dekorativt element. Denna box kan bli en funktionell del av rummet.

Till exempel, om du sätter rutan under väggen, sätta en filt och soffa kuddar, kommer det att finnas en extra plats.

För enkelhetens skull ger vi vägledning om hur gör en trälåda för förvaring av leksaker med sina egna händer.

 1. Skapa en skiss av den framtida box (bild 1). Betrakta dess dimensioner, vad som kommer att höjden, djupet och bredden. Kommer han stå på benen eller botten på golvet? Kommer att hantera och var de ska placeras?
 2. Förbered alla nödvändiga material och verktyg (bild 2). Till att börja med måste du plywood eller MDF. De säljs i en järnaffär. Men om du har gamla möbler (t.ex. ett bord, en byrå, garderob), kan du ta isär det och få de nödvändiga material. Behöver också skruvar och hörn, gångjärn, PVA lim eller snickare. Av de verktyg den behöver en enkel eller cirkelsåg.
 3. Om du köper material i butiken, kan du be att vara där du sågade brädor till önskad storlek. Om detta inte är möjligt eller om du använder improviserad material, gör det själv (bild 3). För detta raschertite ombord på delar och såg henne. Som ett resultat, bör du ha följande antal delar: fyra väggar (alla samma eller två olika listor) och bottenhöljet.
 4. Starta boxenheten. Till denna punkt väggarna är belagda med limfogar (bild 4).
 5. Anslut sedan de två hörnen (bild 5).
 6. Fäst locket till lådan med gångjärn (bild 6).
 7. Torka av överflödigt lim med en trasa och låt torka rutan.
 8. Zadekoriruyte box. Till exempel, det oshkurte och färg (bild 7).
 9. Fäst handtaget och valfria ben (bild 8).

Box för förvaring redo!

Trälåda för leksaker kan göras från plankor. Det finns två sätt att samla in.

 1. Ta plywood till de nedre hörnen av nageln och fyra kilar. Senare de spikade tunna spikar planka. Mellan träd kan göra slitsar, skulle det vara bättre ventilation.
 2. Nail rutan till botten på båda sidor av plywood. Och det spikade brädor. Således sidorna av lådan måste vara fast, och parterna - med slitsar.

System Storage barnleksaker

Den till synes dåligt när en massa leksaker för barn? Och det faktum att de är utspridda genom rummen och deras ägare är inte särskilt förtjust i att plocka upp dem. Korrekt förvaring av leksaker i en lägenhet eller hus - ett löfte om fred och ordning (moms särskilt) eftersom även blotta upprätthållande av ordning i detta fall - en uppgift för hög komplexitet. Lätta möjligt och nödvändigt. Du behöver möbler för barnens leksaker - ställningar, hyllor eller skåp, samt en anständig mängd askar, lådor, väskor och påsar.

Möbler för lagring i barnleksaker

Möblerna i barnens rum behövs från de första dagarna i livet. Och oftast är det en byrå och hyllor. Men först de huvudsakligen bedriver linne och barnkläder, leksaker och tar liten plats. Men så småningom det roliga - skallror, nallar, bilar, PUPS, etc. blir större, kräver de en särskild plats, men ibland mer än en.

Det mest praktiska alternativet - rack. Ingen garderob med dörrar, nämligen rack med öppna hyllor, som kan vara lådor. Att hålla leksaker i form optimalt - och barnet är bekvämt att få dem och ta bort dem snabbt.

Först kan du köpa eller göra en rektangulär rack, och helst med ett kvadratiskt nät. Nu kan du förstå varför ...

Rektangulära rack med fyrkantiga fack

Medan barnet är litet, är det möjligt att sätta "ljuger" - som på bilden, den långa sidan av golvet. Så det är mer bekvämt för ett litet barn - det kommer först undersöka vad som står på botten, sedan gå vidare till den översta hyllan. Och säkerhet - odlade barn kan använda hyllor som en stege, och kommer att klättra högt är inte i en sådan situation))

Ett par år barnet blir äldre kommer leksaker bli fler. Du kan slå racket och lägga den "hög", och den vakanta platsen för den andra uppsättningen eller att göra hyllor. Genom att kombinera flera ställningar i olika höjder får barnleksaker lagring.

Olika hyllor kommer att leksaken lagring

Doraschivat volymer kan så småningom: att köpa en enda rack eller så snart som talade - whatnot, sedan en annan. Det fina med en plantskola i att de inte ens nödvändigtvis vara samma färg. Och om du bryr dig - måla dem, eller välj en neutral färg "under trädet."

Hur man organiserar lagring av leksaker: idéer

Gallren kan sättas olika lådor, lådor på sig att lasta små och inga leksaker. Omedelbart notera att trälådor (eller plywood, spånskivor och andra liknande material) för små barn - inte det bästa alternativet. De är för tunga, att försöka få de leksaker barnen skadar ofta fingrarna. De har också traumatiska trånga hörn, vilket kan naturligtvis lätt rundade, men de förblir stel. Dessa lådor är lämpliga för studenter. De redan och mer styrka, koordination och bättre utvecklade. En lagring av leksaker för barn att bättre organisera mer mjuka och icke traumatiska plastbehållare / korgar eller i den täta lådor, klistras färgat papper eller tyg.

Tunga backar bör ersättas med ljus

Möbler för skadade eller inte köper så mycket svårt, men att lära barnet att sätta sina leksaker - en svårare uppgift. Flickor bokhylla kan göras till ett hus. Sedan kommer det att lösa sig "boende" och att skapa förutsättningar för dem.

Ställ för leksaker i barnkammaren för flickor

Med pojkarna det fungerar inte. De har oftast en hel del bilar och det största problemet med lagring av leksaker boy - utspridda maskin. För att göra detta, kan du göra en väggmonterad garage. Denna långa, smala hylla, som är placerad hela flottan. Fler alternativ - Transparenta påsar till tyg (säljs som sko lagringssystem) eller hylla sammansatt av plaströr.

Hur man organiserar lagring av maskiner (garageväggen)

För att stimulera en önskan att "jaga" bil i garaget, på golvet kan maskeringstejp för att göra markeringar på vilken "efter en förändring", kallar de på parkeringen.

Vägen till en parkeringsplats

I princip kan dessa fickor kan användas för att lagra samlingar av dockor och mjuka leksaker.

Fickorna på väggen lämplig plats och dockor och stoppade leksaker

När platser på hyllorna och rack i barn är inte tillräckligt, vi behöver fler idéer. Förutom påsar kan göras lådor (stora) under sängen eller bord.

Lådor under sängen - inte äga rum och gömma sig där du kan redan uttråkad med leksaker

Till stora lådor inte lägga all den största delen, kan små saker sättas under en plastkorg. Så allt det snabbare än i den allmänna högen.

Lagra leksaker bör organiseras på rätt sätt

Lådor kan monteras i rack inte bara på hyllorna: det är möjligt att stänga av dem. För detta ändamål är sidoväggarna hos de skurna spår, i vilka är införda bara lister korgarna och korgar. Korgar kan ta plast (om du kan hitta en tillräckligt styv stötfångare), och kan vara av metall - från utrustning garderober eller garderober.

Hur man installerar en korg för leksaker hyllor

Den största fria ytan i ett rum - väggarna. Och du kan använda dem. Till exempel för att fästa på väggen (sidovägg av skåpet, en lampskärm, etc.) kardborrebandet. Mjuka leksaker i ryggen för att sy alltför små bitar av det här bandet. De är lätta att hänga på plats och skjuta. Och inredningen samtidigt bli mer varierad.

Kardborreband - ett av de enklaste sätten att hitta en plats för mjuka leksaker

På väggarna kan du hänga från ett trådnät krukor eller plast. De ordnade också en underbar liten docka-bear-kaniner eller bilar.

I stället för blommor i krukor sätta leksaker

Låna en idé från köket och kan: monteras i horisontella rör av olika påsar. Till halsen var stel, kan de dras åt eller sy broderramen fjädrande tråd.

Fickor eller väskor på röret - är en annan idé att förvara leksaker i barnkammaren

Fickor gör och på en träbotten. Det kan skäras ut av plywood, färg, spik några krokar, fickor och påsar. Toy mini lagringssystem är klar.

En av de varianter av fickor för leksaker

Men inte alla kan fästas på väggen. Vissa saker kräver backar eller lådor. Till exempel sportinentar - alla bollar, bollar och andra projektiler. De är lätta att lagra i en trådpapperskorgen korgar.

Trådkorg för förvaring av sportutrustning och stora leksaker

Om så önskas kan korgen fästas på väggarna och tåg slå bollen i korgen (bort från ömtåliga föremål och fönster).

leksak lagring från kategorin "billiga och glada" - fällbara tyg korg. Naturligtvis de är billiga, ser bra ut, men mycket snabbt slits. Särskilt netto: leksak fångas, drog sitt barn ... .dyrka.

Folding tyg korgar för att lagra leksaker

Det skulle inte ha försökt att föräldrar vars barn inte verkligen vill städa upp leksaker. Eller snarare, vill inte. I denna mening, en perfekt bag-matta.

Bag-pad för snabb rengöring

Denna geniala lösning: på kanten av en rund matta sys liten höjd "väggen" längs den övre kanten av det gjorde dragsko, som prodernut sladd. För att ta bort leksaken, du måste bara dra sladden. Kanterna på mattan och mattan kommer att stiga förvandlas till en väska.

Snabbt montera leksaker lätt

Då dessa påsar kan placeras någonstans nära väggen eller hängas på speciella krokar. Verkligen perfekt.

Lådor för leksaker med sina egna händer

Om man tittar på barnens priser är inte på den fina flätade eller plastkorgar i butikerna, tycker om det faktum att idén att göra en färgad ruta för leksaker med sina egna händer är inte så illa. Behöver kartonger med tjockt (ej wellpapp) kartong, troligen av hushållsapparater. Du kan prova sin lycka med vänner: Många tillverkare erbjuder garantireparation endast om förpackningen. Så folk hålla lådor. Garantitiden för en lång tid har gått, och kasta bort förpackningen glömt. Här är de lådor och är - det bästa alternativet för barnen.

Ett annat alternativ - att fråga i varuhuset. De får alltför ofta föremål i styva förpackningar. Till exempel i en sådan kommer blöjor, servetter, etc.

Med de hittade lådor avskurna locket. I sidoväggarna (smal) hål-slitsade handtag. Alla fogar på insidan dimensionering bandet.

Vi avbröt rutan lock, som utförs i sidorna av hole-handtag

Vi tar en multi-färgat papper. Utmärkt omslag där gåvor packas. Det är fast, det finns ett stort antal olika mönster. Du kan också använda papper för scrapbooking. Om dekoren är gjord av papper av olika färger, skuren i remsor av lika bredd, om pastan skall mönstras, uppmätt bandbredd justeringsrutan.

Ta limmet (PVA), smörjer ytan av borstboxen och startvinkeln med lim. Vi försöker att limma utan bubblor, utjämning pappret gradvis från kant till kant. Nästa sätta ett blad med en liten kommer in inte sista. Så tills pastan över alla ytor.

Titta på ljus, klippa ut med sax handtag. Att kanten var mer exakt, hanterar limning skivor tunn pappersremsa. Även banden urskilja topp slice.

Ready hemlagad box för leksaker

I detta fall, alla hörn av lådan kan limma tejp på båda sidor - kommer att pågå längre. Därefter tar en trasa och kapas för att passa två uppsättningar av tomma lådor. En allvarligt i storlek, plus sömsmån, den andra 1 cm mindre och även med en justering. På sömmar lägga 0,5-1 cm på varje sida. Man kan skära ett arbetsstycke på en gång med ett kors, men tyget är större förbrukning - separata delar sparsam))

Klipp tyget dubbel uppsättning bitar och sy dem

Vi syr delar, först i form av ett kors, och sedan göra en påse ur arbetsstycket. Försök på lådan. En (större) sträcka utsidan, inuti den andra räta.

Nu tar en universell lim och limma vävnad på botten av omkretsen av insidan och utsidan. Då dimensionering hörnen. Så att tyget inte kommer att röra sig.

Dimensionering tyget längs kanterna på boxen

Kanterna på de två säckar vikta insidan mantlad ruta på sidan omkrets.

FÖRHYDA toppen av lådan för leksaker, skär genom handtaget

Med hjälp av en sax, skär genom handtaget. Bara inte skära stora bitar. Det är nödvändigt att lämna ca 1 cm "extra" vävnad. Vi svepa det inuti, handtag Hemming.

Att ha pennor, redo box för förvaring av leksaker.

Dekorerad med självhäftande film

Tack, mycket intressant. Jag hittade en lösning - väskor, mattor IWIS-KIDS, som ni skriver, gillade idén. Jag köpte mig och använda den med glädje. Praktisk sak - råd!

About Author: