Home / Kategori namn / Lådor för lagring i Leroy Merlin

Lådor för lagring i Leroy Merlin

Skåp och lådor för förvaring i Leroy Merlin

Den hänvisar till avsnittet hårdvara. Med tiden varje person samlar alla ägodelar och rikedom, så frågan om organisationen skåp är inte den sista platsen.

En sådan anordning som en säker, vilket är en metallåda eller skåp med ett komplext system av lås perfekt klara denna uppgift för mer än ett decennium. Kassaskåp, främst klassificeras efter den typ av skydd:

 • brandsäkra. Tåla temperaturer upp till 170 grader Celsius och för att skydda värdesaker från brand.
 • Burglar. Dessa kassaskåp har två barriärer av skydd: en komplicerad lås och en mycket stark fall. Styrka av huset uppnås genom användningen av höghållfast stål och kompositmaterial. När slottet - han har vanligtvis en flerskiktad försvar.

Vanligtvis kassaskåp som används i hotellrum och inbyggda möbler - sådana kassaskåp kallas i möbler. Office kassaskåp utformad för att lagra en stor mängd dokument eller stora summor pengar. Det finns också speciella lådor, såsom vapen - deras närvaro är nödvändig inte bara för att följa sunt förnuft, men är fast på den lagstiftande nivån.

För lagring av de vanliga saker som är av någon större värde, regular fit förvaringslådor. De har inga lås och extra skydd, men de är mycket kompakt och lätt att förvara bruksföremål.

När det gäller säker, Leroy Merlin presenterade sådana intressanta förslag: Möbler säkert med knapplås 4 liter och kostar 1300 rubel, Möbler med elektroniska lås grå volym av nio liter och kostnader 1800 rubel per enhet, byggd med nyckelspärr grå volym av 10 liter till ett pris av 3100 rubel, ett möbelföretag Reklamkonstruktion modell N2 med ett nyckellås av 9 liter svart färg till priset av 3100 rubel, byggd i vitt med elektroniskt lås 10 liter till ett pris av 3400 rubel, flamhärdig med nyckelspärr grå kapacitet 13 liter till priset av 6700 rubel, en garderob vapen för 1 fat kostnader 2900 rubel styck, pistol skåp på 3 fat kostnader 3290 rubel.

Bra förslag bland rutorna för att lagra: ett fack för verktyg Model Lot-size 164x107x78,5 1 mm vid 24 rubel styck, Skåp för nycklar 44 väggmonterad nyckel till priset av 650 rubel, dekorativa hushållerska modell grå Hem 8 nycklar, skåp balans grå färg till priset av 4200 rubel.

Leroy Merlin nätverk skapar alla förutsättningar för bekväm förvärv av produkter för tillverkning och reparation.

Ytterligare tjänster butiken:

Information publiceras på webbplatsen endast i informationssyfte. Firmanamn och andra varumärken och registrerade beteckningar som tillhör respektive ägare.

Garderob systems "Leroy Merlin" bilder, recensioner, pris

Alla moderna människan förr eller senare möter behovet av att utöka de köpta objekt på hyllorna. Garderober, skåp, byråar, utspridda runt huset, i det avgörande ögonblicket desorganisera ägaren, vilket rusa på jakt efter rätt saker. Tråkiga dagliga körsträcka leder till ett korrekt beslut om förvärv av arrangören för garderoben. Den möbelprodukter galore köparen kan bli förvirrad.

Positivt med de på marknaden idag, tvingade att fånga uppmärksamheten hos potentiella köpare, garderob system "Leroy Merlin", en mängd olika alternativ som tilltalar de mest kräsna konsumenter.

Organisera ditt utrymme med dressing system

Efter att ha definierat den plats där att lagra saker, är ägare söker efter lämpliga bostäder alternativ för mönster som kommer att samlas på ett ställe byxor, klänningar, underkläder, strumpor. Med tanke erbjuder modern design, utformad för att få ordning på rummet, köparna säger garderob system "Leroy Merlin", där galgar, korgar, ställningar, som avser att vika i prydliga högar av saker, hjälpa till att hålla saker i deras ställe.

Blocks kompetent organisera utrymme, så att du kan ordna all nödvändig kompakt, rationell användning av varje centimeter utrymme.

Funktioner typ panelsystem

Tillverkarna ger flera sorters mönster. Varje förband systemet "Leroy Merlin", ett foto av som kan ses i företagets katalog, är attraktiv på sitt eget sätt. Alternativ som erbjuds av utvecklare, väljs baserat på det tillgängliga utrymmet. Vissa hyresvärdar tilldela ett helt rum att rymma garderob objekt, kan andra inte skryta med rymliga lägenheter och tilldela en vinkel, väggfäste hylla, ställningar, korgar. Fastsättning av dekorativa paneler utförs med hjälp av profiler, vilket gör att fixera hyllplanet. Metallram tillverkad av aluminium används som bas. I systemet ingår galgar, hyllor och lådor. Modulär design eliminerar skrymmande partitioner, vilket gör det lätt att observera innehållet i garderoben.

Detta alternativ lämpar sig för rum, vars inre är utformad i stil med hi-tech.

Dressing System klassiskt utseende

Köpare som vill organisera utrymme, tenderar att välja möbler alternativ som är ekologiskt passar i det inre av rummet. Garderob systems "Leroy Merlin" som produceras i enlighet med moderna trender och modetrender. Men anhängare av klassisk stil bör inte misströsta, trots allt, värdiga kopior till dem. Flera skåp, förenade i en gemensam struktur med hjälp av buntband, kommer att ansluta harmoniskt in i helhetsbilden. MDF eller spånskiva används för tillverkning, gör det möjligt att spara när man köper. Konsumenten kan välja önskad färg.

För rum med en blygsam film ideal garderob system "Kansas" "Leroy Merlin", recensioner som är positiva med kunder, eftersom det är kompakt, bekväm och enkel att montera, och priset på 2670 rubel har smak av någon hemmafru. Den uppskattade Stapelns höjd är 2 m, är det bifogade tvättkorgar. I utföringsformen finns det tre sektioner med en bredd av 2,4 m och ett djup av 30 cm. Hyllor för paraplyer, handskar, hattar och mössor, galgar för kort och lång ytterkläder. Den lägre nivån används för att lagra skor.

Mesh dressing systemet "Leroy Merlin"

Bland samlingen bland de föreslagna mönster särskild uppmärksamhet ägnas åt ett utförande av den cellulära organisationen av tilldelade lagringsutrymme.

Trådhyllor och korgar av guider fäst på väggen, skapar effekten av luftighet anläggningar. På golvet finns det inget som hindrar rengöring, eftersom benen saknas. Men ett slags "svävar i luften" element - är inte den enda inslag i modellen. Det uppskattar bekvämligheten med att placera hyllor och korgar i sekvensen, med hänsyn till egenskaperna hos de lokaler och önskemål ägarna. Dressing system "Leroy Merlin", bilder som föranledde företag, gör om nödvändigt, ta bort eller flytta modulen utan att kompromissa med designen. Genom att köpa modellen kan avancerade människor förverkliga sina fantasier och demonstrera individualitet. Transformation instans attraktivt och relevant för rum med olika bilder, gör det ägarna att förverkliga ambitiösa projekt.

Komponentdelar dressing systemet

Ägarna till sådana strukturer för att enkelt planera placeringen av komponenterna så att de personliga behoven hos varje familjemedlem var nöjda. Du kan köpa färdiga garderob system "Leroy Merlin" eller köpa de nödvändiga delarna av befälhavaren individuellt. Tillverkarna har sett till att på sikt känner behovet har ägarna lagt till nödvändiga möbelkomponenter.

 • Rack av metall, trä, plast och glas. Köparen beställer rätt mängd och storlek av hyllorna.
 • Hylla beställs separat från hyllorna. Det material som används omväxlande, och storleken indikeras av kunden. Särskilt i efterfrågan omvandla alternativ på grund av bekvämlighet och bred funktionalitet som är populära.
 • Stavar, korgar, lådor och hängare i olika storlekar, vilket gör att placera objekt i garderober i alla storlekar. Systemet kommer att vara en plats att lagra inte bara saker, men för barnens leksaker, verktyg.
 • Dörrar med skjutmekanism, för att spara utrymme och smälter in i interiören, dekorerad i någon stil. Användning, vid framställning av massa av ved, plast, glas, spegelytan. Var och en av dessa utföringsformer kan få en touch av originalitet i inredningen.

Fördelar med garderob system

Övermättad marknad moderna möbler gör det möjligt för köparen att välja lämpliga alternativ om möjligheterna budgeten. Produktionen av "Leroy Merlin" kan jämföras med kvalitet, variation och originalitet utförande.

Ägare garderob anmärkning:

1. Tillförlitlighet konstruktion som är hållbar. Begagnade speciella stållegeringar garanterar en lång livslängd. Senaste tekniken tillåten inom ett enda system för att tillämpa en mängd olika material: metall, trä, plast och glas.

2. Effektiv användning av rymden. Ett antal hyllor, korgar kan du gruppera saker och bekväm överblick sparar tid på att leta efter nödvändiga tillbehör.

3. Garanterad friskhet garderob objekt. Utmärkt ventilation eliminerar obehagliga lukter.

4. Enkel installation strukturen som helhet och dess separata element. Systemet är lätt att transportera när du flyttar.

5. Möjlighet att skapa strukturer i enlighet med deras önskemål. En mängd olika element (korgar, hyllor, hängare och hyllor) leder till skapandet av de ägare som den rymliga inomhus och ägare av liten storlek bostäder.

6. Prisvärd produktionstillstånd även en blygsam budget för att välja alternativet. Du kan köpa färdiga design för priset på 2670 rubel, och vid rekrytering hyllor och tillbehör för att skapa en egen kopia. Kostnads ​​hyllor / korgar - från 1192 rubel.

Dressing system "Leroy Merlin" recensioner

Genom att köpa ett original organisatör, moderna invånare har ett stort urval av företag och modeller. Inte alla företag är redo att möta kraven för krävande kunder. Dressing "Leroy Merlin" system har positiva konsument recensioner. Slitstyrka, hållbarhet och värdet av demokratiska strukturer locka köpare. Och på grund av den ursprungliga inkarnation av sina ägare villiga att välja interiören, dekorerad inte bara i klassisk stil, men också i en modern stil, minimalism eller hi-tech.

Vilka saker lagringssystem klär

När du köper nya kläder varje säsong, inte alla tänker på var att lagra ackumulerade saker. Det verkar en vanlig garderob är tillräckligt för att lagra blusar, kostymer, skjortor, underkläder och accessoarer. Men, som det visar sig vid ett tillfälle leder oordnad lagring till kaos i huset. Därför finns det förr eller senare en idé att skapa en separat, bekvämt omklädningsrum. Men det är inte tillräckligt för att allokera utrymme för organisationen skafferi. Det är nödvändigt att köpa en praktisk förvaringssystem som gör det möjligt att sprida saker på hyllorna.

Användbara funktioner i lagringssystem

Moderna enheter avsedda för användning i förvaring, gör det möjligt att lagra garderob objekt på ett ställe i en viss ordning. Byxor, kostymer, klänningar och underkläder, nedbrutna på hyllorna, behålla sitt utseende mycket längre än om de lagras i en hög. På grund av det faktum att moderna galgar och hyllor för förvaring av saker, är bekväma mönster, varje bit garderob lagras i dess ställe.

lagrings poster för dressing kan användas på följande sätt:

 • I en separat del av rummet genom att placera strukturen i hörnet av rummet och skärmen separerar lagringsområdet.
 • Använd inte partitionen genom att kombinera sovrum och omklädningsrum.
 • Ordna blocket för lagring i vilken del av rummet.

Idag är många möbeltillverkare är redo att erbjuda praktiska enheter som används för att lagra kläder. Till exempel förvaring av saker för att klä in Leroy Merlin, är mycket populära. Anledningen till detta är flera fördelar besatt av konstruktionsdata. Först och främst är det hållbarhet och slitstyrka. Med sin attraktiva, elegant utseende, block för kläder är robusta och tillförlitliga produkter. Specialister Leroy Merlin, noga tänka igenom produktionen av dessa strukturer genom att göra dem kompakta och rymlig. Tillämpa dessa produkter hemma, alla har förmågan att effektivt använda det tillgängliga utrymmet. Även i ett litet rum, med Leroy Merlin butik i fotosystem, erbjuder vi bekväma, praktisk garderob. Mönster är gjorda av ett nätmaterial, som är fullständigt andningsförmåga. På grund av detta, är kläderna inte mättad med en obehaglig, unken lukt, alltid återstående fräsch och doftande.

IKEA erbjuder också ett brett utbud av system för lagring. En av de mest populära mönster är produkten Algot Bilden. Denna produkt är en konstruktör, som kan kompletteras vid behov med nya skåp, hyllor och ställ. Med ökningen av garderoben, kan du utöka lagringssystemet IKEA saker lätt. För att göra detta, behöver bara köpa ytterligare delar och montera dem hemma, som designer. Många köpare mönster fira bekvämligheten och användarvänlighet. Att köpa butikssystemet omonterad, kommer alla att kunna samla in produkten med dina egna händer, i enlighet med de detaljerade anvisningar som erbjuds som en uppsättning.

Bekväm, hållbar konstruktion för lagring av kläder som erbjuds av OBI. Med god syn på processen för att skapa lagringssystem, dessa produkter är multifunktionella och kompakt. Slitstarkt material som används för tillverkning av produkter, gör det möjligt att skapa enkla korgar, krokar, hyllor och hyllor av dem med sina egna händer hemma, kan du samla in nödvändig lagring för enkel dressing.

Alla mönster som kunden kan hitta i butiken, det finns fyra typer:

 • Cellulär eller mesh.
 • Standard bostäder.
 • På grundval av ramverket.
 • Modular.

Den mest kompakta och mångsidiga är mesh-enheter. Varje element i denna design är oberoende av den andra, och kan tas bort till en annan plats, om det behövs. Externt sådana anläggningar för dressing ser lätt, utan att överbelasta utrymmet.

Standard skrovmodell på bilden är en stationär struktur som kommer att pågå i flera decennier. För tillverkning av sådana produkter som används spånskiva eller MDF, vilket ger oss möjlighet att sänka kostnaden för den färdiga anordningen. Men det är möbler som inte omfattas av globala förändringar.

Om det blir nödvändigt att öka eller minska i någon sektor, att göra så det är osannolikt att lyckas. De inhysningssystem för dressing, bara kan avveckla hyllorna. För lokalisering av bostäder garderob, du vill välja ett av rummen. Därför är denna typ av system inte lämpar sig för små lägenheter.

Mycket bekvämt och praktiskt, är ramkonstruktioner. De består av vertikala profiler som är fixerade i golvet och taket. Till denna bakgrund är det möjligt att fästa hyllor, ställningar och horisontell rack i alla användarvänligt sätt. Om du flyttar, kan en designer enkelt demonteras och transporteras till en ny plats.

Modulsystem saker garderob lagring, välförtjänt kan hänföras till dyra produkter. Dessa konstruktioner är en speciell dekorativa horisontella moduler som är kopplade till väggarna. Och sedan varje modul in ytterligare hyllor, lådor, ställningar. Utseendet av garderoben är elegant och original, som består i enheten av de absolut räta linjer.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att system för garderober saker lagring kommer i alla slag. Många stormarknader, såsom OBI, IKEA och andra erbjuder ett brett urval av mönster, vilket gör att deras händer hemma för att bygga en lämplig produkt för att lagra olika saker.

De områdesblock, ställningar, hyllor, hängare och barer, gör det möjligt att skapa en bekväm, kompakt och rymlig dressing. Slutresultatet behagade åren, val av komponenter, är det viktigt att uppmärksamma kvaliteten och tillförlitligheten av de designelement.

About Author: