Home / Kategori namn / Lådor för förvaring av saker med sina egna händer

Lådor för förvaring av saker med sina egna händer

Boxar för att bevara

Ofta i huset samlat en hel del små saker som behöver någonstans att placera. Normalt är skåp och hyllor för detta inte tillräckligt, eftersom de alla redan är upptagna av en mängd olika hushållsapparater, eller klädesplagg. Därför måste vi hitta en väg ut ur denna situation. För detta ändamål lämpliga lådor för förvaring av saker som du behöver för att antingen köpa eller göra dina egna händer.

Även i gamla tider, våra förfäder som används för att lagra olika småsaker kistor, som dekorerade och målade. Nu, en vackert dekorerad box - är inte bara en elegant tillbehör, men ett objekt, dekorera insidan. Vilka typer av lådor finns och hur man gör ämnet sina egna händer?

Typer av lådor för förvaring

Lådor skiljer sig åt i form, storlek och tillverkningsmaterial (kartong, plast, vin) och dekor. Sådan varandra husgeråd kan skilja sig med stil. Till exempel kan de vara:

 • Vintage - med metalliska ränder och stenar;
 • Stringent monochromatic stoppade tyg eller papper;
 • Romantisk, med hjälp av romantiska prylar för att dekorera;
 • Glamorösa - ringar trimmas med strass.

Lagringstankar är enorma eller kompakt storlek. Närvaron av locket - en frivillig förutsättning för detta interiör.

För att tillverka lådor i de flesta fall, använder kartong. Det kan färgas eller monokromatiskt. Så det är klokt att klistra över rutan och dekorera för att ge det en sofistikerad look.

Det är standard och korrugerade behållare för lagring. Om du tänker lagra i dem tunga och ömtåliga föremål (porslin och antikviteter), det är för detta ändamål bättre att använda wellpapplådor. De är tillförlitliga, tätare och hårdare, eftersom tillverkad av flera lager av wellpapp. I sådana behållare ofta staplade värdesaker, eftersom det är nästan inte föremål för deformation. Standard kapacitet (som på bilden nedan) - tunnare och svagare, så att de bäst bevarade lätta föremål.

Wicker box för förvaring representerar korgar eller lådor. Denna handgjorda föremål av vide eller korg av tidnings rör. De finns i olika storlekar och färger. Dessa korgar kommer att pryda din lägenhet och kommer att vara samma möbel. De innehåller frukt och grönsaker, prydnadssaker, smycken, samt rena eller smutstvätt. En annan framgångsrik och intressanta ser ut lådor från vinstockar. Detta kit kommer att göra en särskild stil till ditt hem inredning.

Plastlådor används främst för förvaring av livsmedel. De lagrar också frön, kläder, sömnad, stickning verktyg. De kallas också plastlådor. Miljövänlig plast inte kommer att skada din hälsa, om det är föremål för förvaring av livsmedel. Dessa lådor finns i olika storlekar, med och utan lock. Även i en del av dem har hjul och handtag för enkel användning.

Utseende av plastlådor till exempel, som på bilden nedan är imponerande ljusa färger och design. De är känsliga och vävt, lätt att rengöra och hållbara i bruk.

Lådor för leksaker har ett speciellt utseende. De är ljusa och färgglada, de kan målas barns favorit serie och figurer, som på bilden nedan. Denna box motiverar barnet att sätta leksaker i sitt eget speciella "hus". Använd säkra material för tillverkning av sådana behållare: papp eller plast, så att barnet under spelet inte är skadad.

I de flesta fall när du flyttar eller vid reparationer med hjälp av kartonger. De packa en mängd olika saker. Beroende på vad du ska sätta in dessa tankar, är de indelade i stora, medelstora och små.

På styrkan de skiljer sig också. Standard mindre hållbara. De bättre sätta saker lätt, och wellpapp - starkare. I dessa rutor, lägga upp värdefulla föremål, som har en tung vikt. De är inte skadade, även om du placerar dem en och en. Och den dyrbara lasten inte kommer att skadas.

Det finns lådor där det finns en speciell hängare för enkel resa kläder. Detta är användbart när man flyttar, särskilt om det dåligt rumpled.

Tips: när du flyttar uppmärksamma bredden på dörröppningen. Bredden på rutan måste matcha bredden på öppningen. För en snävare öppningar väljer kartong objekt smalare.

Saker representerar lagerhyllor, inklusive hyllor och hängare, och är avsedda för lagring av olika material och föremål. Till exempel kan det staplas hyllor för skor och kläder eller speciella nischer som lagras lådorna och lådor för förvaring (som på bilden nedan).

Om du har en massa saker, och ditt huvudsakliga mål - att öka utrymmet, då detta kommer att hjälpa dig vakuumpåsar. På grund av tätheten av sina förpackningar, saker reducerade tre gånger. Sådana paket kommer att hålla saker i integritet under en lång tid, skydda objekt från fukt och nattfjärilar.

För att bevara färskhet produkter använder vakuumbehållare. De tillåter dig att hålla färskvaror ibland längre på grund av att ventilerna inbyggda i locket. Containrar hålla frisk smak, doft och välgörande egenskaper hos produkterna.

Lådor för att lagra dina egna händer

Särskilt värdefulla är rutorna för lagring, handgjorda. För detta ändamål ta en färdig skokartong behållare av hushållsapparater, eller limma det på egen hand ut ur kartong. För registrering behöver lim, saxar, en borste och dekorativa material. Deras val är stor. Detta kan omslagspapper, tyg, paljetter, fransar, band, pärlor och mer.

Rekommendation för omslagspapper eller tyg är bättre att använda ett tunt skikt av PVA lim, och för att binda dekorativa element lämpligt varmt lim.

Hur du ordnar och dekorera behållare för lagring, titta på den här videon mästarklass:

Om vår information var användbar för dig, lämna en recension längst ner i artikeln. Du kan dela en del intressanta konstruktion lagringstankar i kommentarerna.

Att hålla saker hemma: idéer, att göra sina egna händer, foton

Även om du är en minimalistisk, kommer du fortfarande hitta en hel del olika saker som måste vara någonstans och på något sätt butik. Detta kan göras med ett kreativt förhållningssätt, genom vilken du kan inte en gång för alla att återställa ordningen i huset. Några sätt att organisera ordningen spel är inte bara en funktionell roll, men också fungera som dekoration. Vi erbjuder att ta reda på hur man organiserar lagring av saker hemma. Idéerna i den här artikeln, kan realiseras med hjälp av köpta eller egenproducerade arrangörer. Du kan göra samma sak hemma, efter att ha tillbringat ett minimum av tid och pengar.

Hålla saker och kläder hemma: idéer

Fodral eller askar, korgar, lådor - allt detta kan förvandlas till en lagringsanläggning. Samma arrangörer kan användas för noggranna fällbara kontor, köksredskap, leksaker, kläder, skor. För det senare fallet är det särskilt viktigt att köpa en speciell arrangör plast förvarings hus. hans användning av idén ligger i det faktum att skorna inte damm, men det är helt synlig. Dessutom är en sådan behållare kunna ersätta tio lådor. Och utsikten är mycket mer estetiskt tilltalande.

Försök alla arrangörerna gillar varandra eller göras i samma stil. Detta gäller särskilt för dem som inte gömma sig bakom skåpdörrar.

Store underkläder, strumpor, bälten och andra små saker rätt

När det gäller organisationen av lagring, sedan omedelbart kommer att tänka på, arrangörerna av lådan med celler. De kan vara gjorda av olika material och innefattar en viss mängd av separatorer. De vanligaste är tyget arrangörer som kan vikas. Såld är nästan alla järnaffärer. Men du kan göra som organisatör av kartonger.

Detta kommer att kräva den tomma förpackningar, kartong och inredning: järnhaltiga och icke-självhäftande papper, tapeter. Placera lådan i rutan, där hålla saker hemma kommer att anordnas. arrangemang idéer paket beroende på deras storlek och proportioner lådan. Limma alla rutorna ihop. Om du inte har färdiga ramar, har du två alternativ för att lösa problemet:

 • Att mäta längden och bredden av lådan för lagring. Baserat på storleken, gör önskat antal lådor, samma höjd.
 • Kartong göra väggar som kommer att införas i rutan. Limma botten. Gör sedan kartongavdelare.

Ready organisatör okleyte färgat papper, papper eller självhäftande insidan och utsidan.

Lagringsutrymme är klar! Den kan användas för att organisera underkläder, strumpor, bälten, smycken, halsdukar och olika tillbehör och så vidare. Det viktigaste - du alltid alla vara till hands och försiktigt utökas.

Även en person har några prylar som du vill separata kablar. Vad kan vi säga om en familj av flera personer, där alla har minst en telefon och laddaren till det. Och sedan finns kablarna från kamerorna, tabletter, bärbara datorer och datorer, headset, och så vidare. Om allt lagras på olika platser eller i en låda, men bilden kan du inte tala om rätt förvaring av saker hemma.

Idéer med sina egna händer gjorde arrangören kommer att överväga nedan:

 1. Göra en låda med celler, såsom beskrivits ovan.
 2. Make-arrangör av cellen. För det krävs att ta papp cylindrar av toalettpapper, pappershanddukar, folie, mat film eller pergament. Markera en kabelbox eller lådor. Skär det erforderliga antalet identiska cylinderhöjd. Deras värde måste vara mindre än en centimeter storlek låda eller låda. Antal cylindrar beror på hur många kablar du har. Anslut cellerna tillsammans med dubbelhäftande tejp eller limpistol. Färdiga cylindrar kan målas med sprayfärg. Det återstår att sätta organisatör i en låda och fyll den försiktigt tvinnade kablar.

Du har en hel del örhängen, armband, hängsmycken och andra smycken, men du vet inte hur man ska organisera lagringen av saker? Idéer för hus kan se ut så här:

 1. Köp ett specialfall, båda sidor av vilka det finns många fickor. Det kan hängas i garderoben. I ett sådant fall finns det en plats många olika smycken och accessoarer som inte kommer att förväxlas med varandra, och genom en transparent ficka kommer du alltid att kunna omedelbart hitta det önskade objektet.
 2. Köp behållare för tabletter i en vecka. Det är en så lång, men smal pennfodral där sju celler. Det kommer att vara lämpligt att lagra små ornament.
 3. Örhängen kan dubbar lagras på bandet. Sätt bara in par smycken och lägga den i kistan.
 4. Gör en låda på sig att sätta alla dina par örhängen. För att göra detta, ta en trevlig låg låda med lock, filt, limpistol och en penna. Skära samma storlek tygstyckena. Wind kände på en penna i ett rör. Slut på tyg lim. Ta bort pennan. Gör flera av dessa rör. Sätt tomrummen inuti lådorna, så att de passar tätt ihop. Sprickorna kan lagras örhängen.

Till favorit kryddor och kökstillbehör var alltid till hands, prova dessa idéer:

 • Ta samma burk och häll kryddorna i dem. Varje tecken. Caps kontakt med hyllan med skruvar. På så sätt kan också spara utrymme.
 • För lådor med kökstillbehör, använd avdelare. Hemlagad gjord av kartong eller tunna plywoodskivor.
 • Använd det inre utrymmet av dörrarna av skåp. Till exempel hänga med skruvar krokar eller korgar för hushållssvampar, paket.
 • Kryddor kan också lagras på en magnettavla. Endast i detta fall, använda små burkar med metallock.

Att hålla saker hemma: idéer (foto) Badrum

Badrummet är alltid en liten plats, och jag vill så mycket att passa. För detta ändamål använder små knep:

 • Att allt är under diskbänken, det var i ditt sinne, använd den vertikala lagringssystemet. För att göra detta, placera alla gångjärn behållare.
 • Sortera dina makeup borstar, bomull knoppar och skivor, andra nödvändiga detaljer för olika burkar. Håll dem kan vara på hyllorna eller i skåpet. Burkar zadekoriruyte något tycke, använd denna färg, dekorband eller helt enkelt häll kaffebönor, sand, pärlor.
 • Ovanför toaletten hänga amplar. Beroende på storlek de kan lagra toalettpapper, en extra uppsättning handdukar, hårtork och så vidare.
 • Använd olika hyllor (t.ex. ovanför dörren).

Göra egna händer en låda för att lagra saker - omorganisationen av den interna skåp utrymme

Den eviga problemet med alla hemmafruar: bristen på utrymme för att lagra dina nödvändiga saker. Men kanske problemet är inte små skåp, och i deras felaktig inmatning? Kompetent organisation lagring - som fortfarande inte är en lätt vetenskap. En av de viktigaste stegen i sin förståelse är systematisering och delning. Tillverkning av produktutbud kommer att bidra till för att det stora antalet högar, lättare att hitta nödvändig och kommer att göra det möjligt att spara värdefull plats.

Gör en låda med händerna för att hålla saker enkel konstruktion

Överväga några alternativ bygga sina egna händer en låda för förvaring: enkel och snabb i utförande, samt lite svårare att tillverka, men mer dekorativa utseende alternativ. I artikeln två alternativ för att skapa boxar kommer att beskrivas i detalj, och tillhandahåller illustrationer (foton) stadier av arbetet av fyra olika exempel.

För tillverkningen av vi först kommer att behöva följande:

1. Kartong storlek.

2. Lim (eller "Crystal" transparent eller "PVA").

4. Clip stora.

5. Bandet är smal eller band.

För tillverkning av det andra alternativet, behöver vi material från den första listan, med undantag för sista stycket, och i tillägg till, följande:

5. nål och tråd.

Fig. (13-20) Fig. (21-22)

För att göra en enkel box för att förvara saker med sina händer bör ansluta sig till följande ordningen för utförandet av arbeten:

1. Skär den övre luckan från arbetsstycket, om något. Eller limma dem på insidan av sidoväggarna, om du vill att styva upp konstruktionen.

2. Gör snittet kors layout. Dess centrum har att matcha storleken av botten av de tomma, sidoelementen - storlek av fyra väggar. Från kretsen layout steget till de 1,5-2 cm och placera en annan. Det är för det, och kommer att skära tyget för dekoration.

3. Klipp fodrad med skurna segmentet, otgladte den och expandera på ett plant plan. Botten av kartongämnet jämnt täcka den adhesiva substansen och sänka centrum av den förberedda vävnadstäckning. Tryck pressen och låta limmet torka helt.

4. Täck limmet organet från en sidovägg och tillämpa den på den motsvarande delen av mönstret. Sidobidrag tidigare gjort, är det nödvändigt att böja inåt under limmade duken. De övre tillägg krökar inne i förformen och förankrings de bästa tyg med användning av häftklamrar (tyget, när det är vått, inte gled ner), ta bort dem efter torkning. På samma sätt handling med resten av sidoväggarna.

5. Hörnen på ämnet med leder banorna maskeras med tejp eller fläta, som också limmas. Det inre utrymmet av produkten kan lämnas tomt, men det är bättre att stänga den med en trasa. Detta görs exakt samma som när dekorera den yttre delen, med endast en liten skillnad i ersättningen. De övre böjda ersättningar under duk. Sido utsläppsrätter på ett hörn limmas som: Oversize med en trasa limmad till intilliggande väggen, och å andra sidan - slås in under tight.

tillverkning av tidnings tubuli (5-8) låda av filt

Master class för att skapa en dekorativ eldstad från lådan med händerna. Intressanta bilder, idéer och experiment!

Dekorera kartongen mer komplext sätt

I det här fallet, för att göra lådan med sina händer för lagring av en sådan plan skulle ha en lite svett. Processen ser ut så här:

1. Ta ut papperet och skär dem i remsor med en bredd av inte mer än 8 cm.

2. Vi lägger i en borr stickor och säkert fixa det. Arbeten utförs på lägsta hastighet.

3. Ta papperssegmentet är ett av dess hörn sätta en eker nära platsen för montering. Vi gör en runda av händer och smort det med lim. Vänd borr och sår skuren i långa, tunna röret runt ekrarna. Slut på segmentet fastställs av samma lim. Ta bort objektet omedelbart, vänta tills limmet slåss om. Likaså behandlas alla nedskärningar papper.

4. För att den nedre kanten av kartongämnet lim papperselement. Det är lämpligt att låta dem stå upp under tryck. På varje sida av botten av ämnet skall redovisa ett udda antal element.

5. Start röra sig uppåt Opletaev förform papperets övriga elementen. Horisontell remsa måste kringgå den första vertikala å ena sidan, den andra - på den andra och så vidare.

6. Den sista omgången av Edge lim fast, är vertikala ränder avskurna överflödigt.

7. Den flätade produkten belagd med en primer efter torkning färg, lack och sedan obducerades.

8. Från tyg sys lock, vars dimensioner motsvarar dimensionerna hos väggarna inuti produkten.

Hantverk till landet av improviserade material - den praktiska och estetiska!

Första utförandet absolut grundläggande när det gäller tillverkning, därför råd absolut någon. Med lite ansträngning och insidan av ditt skåp kommer att börja regera perfekt ordning. Det andra alternativet är svårare, men du kan få en vacker sak även i garderoben för att dölja synd, kan den användas inte bara för sitt avsedda ändamål, men också som en del av inredningen i det inre.

1 kommentar till "Göra egna händer en låda för att lagra saker - omorganisationen av den interna skåp utrymme"

Sådana partitioner avgränsade oersättlig och mycket praktisk sak!

Lägg till en kommentar avbryta svar

Planering ett litet hus - fördelarna med denna struktur!

 • Granskning av moderna material för ljudisolering av väggarna i lägenheten

 • Hur man väljer en kran för badrummet och inte ångra

 • Hur att utföra installation av fönster i ett privat hus gjort av betongblock

 • Processen för byggandet av höghus på monolitiska teknik

  Vid helt eller delvis användning av material från platsen krävs en aktiv direktlänk

 • About Author: