Home / Kategori namn / Lådor för förvaring av frukt

Lådor för förvaring av frukt

Lagring av grönsaker i köket: de rätta förutsättningarna och behållare

Hem »Kök» Kökstillbehör »Lagring av grönsaker i köket: de rätta förutsättningarna och behållare

Korrekt förvaring av frukt och grönsaker bidrar till att förlänga sin fräschör och spara pengar nästa gång du köper produkter. Men kommer tillbaka från marknaden eller stormarknad, vi bara ladda alla typer av förpackningar i kylskåpet, utan att veta att detta tillvägagångssätt har många nackdelar. För det första bör inte alla gåvor av naturen förvaras i kylskåp. Att spara en del av dem, såsom tomater och potatis, låga temperaturer är i allmänhet oönskad. För det andra är många frukter och grönsaker rekommenderas inte att hålla ihop. Produkter med kort hållbarhet blir snabbt övermogna och börjar smitta andra. Slutligen leder lagring av grönsaker i lådan i kylskåpet ofta på det faktum att vi glömmer helt enkelt om de enskilda frukter, begravda under buntar av gröna eller kål huvuden.

Idag kommer du att lära dig att organisera lagringen av grönsaker i köket. Läs mer om de idealiska villkoren för sparande, samt bekväma och vackra behållare för frukt och grönsaker, vilket kommer att bidra till att dekorera insidan av ditt kök eller skafferi!

Rätt förutsättningar för lagring av grönsaker och frukter

Nedan finner du en tabell som en idealisk villkoren för lagring av populära grönsaker och frukter i alfabetisk ordning. Men innan du går för det, kommer vi att ge några allmänna riktlinjer:

 1. Innan lagra alla grönsaker rekommenderas att ta bort bladen, vilket innebär att endast ett fåtal centimeter, vilket kommer att hålla tillbaka för tidig torkning.
 2. Se till att grönsakerna paketet har flera hål för ventilation (se tabell nedan - denna regel finns undantag).
 3. Sprid grönsakerna löst på kylskåpet. Ju närmare de är till varandra, så kommer att ruttna snabbare.
 4. Tvätta frukt och grönsaker strax innan du äter.
 5. Stenfrukter (utom körsbär), kan tomater, meloner, mango, avokado, äpplen och päron lagras vid omgivningsförhållanden, där de kommer att fortsätta att mogna.
 6. Paprika, vindruvor, bananer, alla citrusfrukter och bär får endast förvaras i kylskåp.
 7. Potatis, lök, vitlök och ingefära svarar dåligt på hög luftfuktighet i kylskåpet, på grund av vilka börjar ruttna och ändra deras smak. De är bäst bevarade i tråd och flätade korgar, trälådor och andra behållare ventilerade vid rumstemperatur.
 8. Morötter och rödbetor rekommenderas att lagra otvättade på en sval plats. Om detta kylskåp, behållaren måste tätas för att skydda mot fukt, vilket dessa rötter är rädda.

Här är det bästa sättet att förvara frukt och grönsaker i hemmet:

Praktiska behållare för grönsaker i köket lagring

Eftersom många frukter och grönsaker kan förvaras i rumstemperatur, uppstår frågan: vad är det bäst att hålla dem? Helst bör behållare för grönsaker har en ventilerad vägg och inte upptar mycket utrymme. Särskilda flätade korgar eller trälådor är ett bra alternativ som kommer att lägga karaktär till ditt kök och komfort. Vissa behållare kan också vara en del av köksskåp. Nedan ger vi de 5 bästa alternativen med foton i köksdesign.

Hängande hyllor, korgar och andra behållare för grönsaker - en av de bästa sätten att spara utrymme och ger köket en rustik komfort. De kan hängas på eller nära arbets toppen, vilket gör tillagningen mycket mer praktiskt.

2. Flätade och trådkorgar för grönsaker

Korgar av grönsaker också kan hängas på väggen eller inbyggd i köksskåp. Flätade korgar tillverkade av naturmaterial anses idealisk för detta som "dyshat9raquo; och inte har stora hål (såsom tråd), vilket hjälper till att hålla rent i köket.

Lådor av grönsaker är bra eftersom de kan vara lämpligt att införliva köksskåp. Observera att trots den fin utsikt, inte trälådor inte ger tillräcklig luftcirkulation. Perforerad plåt kan tråd lådor skydda länge dina grönsaker från att förstöra.

4. Hyllor för lagring av grönsaker i köket

Multilevel lådor och fack är en annan bra för små rätter. Hyllor på hjul och alla kan vara den idealiska lösningen.

5. Lagring av grönsaker i en speciell skåp

Slutligen kan lagringen av grönsaker och frukt ordnas i någon av de gamla skåp, som en försiktighetsåtgärd har gjort det "okoshki9raquo; med trådnät. Dessa fönster tillåter luften att cirkulera, och du - för att se vad som döljer sig inuti varje fack. Titta på bilden hur man gör en sådan ställning för grönsaker med händerna:

Gör en låda för grönsaker med händerna

Var och en av oss innan kylan tänka på att köpa en stor mängd potatis som skulle räcka för hela familjen för vinterperioden. Detta beror på det faktum att priset på en sådan viktig ingrediens i vår kost kan öka i två eller flera gånger, när fönstret rasar kylan.

Om det i ett privat hem problem med lagring, en eller ett par hundra kilo potatis är absolut nej nej, på grund av källaren, lägenheten är en ganska allvarligt problem. För att spud en väl underhållna och inte ruttnade det är nödvändigt att ge de allra bästa förhållandena på din balkong och kök.

Lämpliga betingelser för lagring potatis

Innan du sätter potatisen köpt i en låda för grönsaker på vintern, som du gjort med egna händer, är det nödvändigt att noggrant förbereda. För att göra detta, är alla grönsaker som anges i luften och torkas tills den är helt torr, det tar två eller tre dagar. Torrhet måste utvärderas visuellt genom att försöka potatisen hand.

Optimala förhållanden för lagring av grönsaker: temperaturen på en till fem grader och en fuktighet av omkring 90%.

Potatis förvaras i lådan bör tåla temperaturer mellan från två till fem grader Celsius med ett plustecken. Tillgång fukt måste vara helt avvärjas, och luftcirkulation är minimal. Ventilation måste ske på ett sådant sätt att luft inte bara kan stagnera och flyttade sakta runt rutan.

Vi producerar en mängd olika monteringsboxar

Idag kommer uppmärksamheten att presenteras för fyra av de mest populära och enkla version balkong källare som du enkelt kan göra det själv och spara potatisen i lämpliga förhållanden på vintern. För att skapa dem, behöver du inte ha specialiserad utbildning för att vara ägare till ett stort antal dyra instrument och har en stor kunskap vid montering av kylskåp och frysar.

Så kommer din uppmärksamhet att presenteras för instruktionerna för att skapa sådana boxar där lagring av grönsaker på balkongen blir möjligt:

 1. Flexibel källare.
 2. Thermobox för lagring av grönsaker på balkongen
 3. Trä förvaringslåda.
 4. Cache av brädor med uppvärmningen.

Sådana konstruktioner är de mest populära, bekvämt och mest lämpliga för hemmabruk, om du kommer att göra sina egna händer. Om du verkligen behöver det, sedan gå vidare till studier av var och en av de presenterade sorter och bestämma vilken av dem kommer att närma dig bättre, och du kommer definitivt att kunna samla sina egna händer utan extra kostnad och maximal kvalitet.

Den representerar en mjuk källare konstruktion som är så mycket som en enkel påse. Ovanför den trimmas med en enkel tät väv har ett lock som fångar via blixtlås eller kardborrband. För att göra det, behöver du inte någon metall och elektriska verktyg.

Titta på videon: Fördelar med flexibla förpackningar

Det är tillräckligt för att få den erforderliga mängden av lämpligt tyg för dig, isolerande film, som består av speciella material, ogenomträngliga för kyla och värme genom sig själv, såväl som en förseglad dragkedja med speciell värmeisolering. Ett verktyg bör förberedas, rita rita mönster, sax eller en kniv för skärning, nål och tråd eller en symaskin.

Från element skär botten och sidoväggar och sedan tätt sy bottenväggen och en rund eller fyrkantig utformning. Lederna bästa lim lim harts. Då allt mantlad inför tyg, som också är helt enkelt sys till kanterna.

Den övre luckan är mantlad med en trasa sys hennes ena kanten av blixtnedslag och ställa upp i vår design och sy liknar en av väggarna. Den nedre delen dragkedja sys till de övre ändväggarna. Det är också möjligt ustnovit termometer för mätning av temperaturen inuti containern. Det är allt, flexibel kylskåpet är helt klar. Den kan också användas i köket.

Att ugnen med sina egna händer

För att göra en sådan låda, redan behöver du några Locksmithing verktyg och flera material. Vi börjar att samla process trä inre ram av plywood, OSB eller DPA.

Utformningen av ugnen för grönsaker

De samlas för att bilda en kvadratisk eller rektangulär låda, behöver du höjd, bredd och längd. För ventilation håldiameter är tio till femton centimeter i botten en av väggarna, och på den motsatta väggen, exakt samma öppning endast mot den övre kanten av väggen.

Sedan en träram obbivat skum eller någon annan isolering runt dess periferi, är botten bättre att göra isolering i två skikt. Fäst locket på de små gardiner, och även för att isolera de två lagren. Det bör vara möjligt att ansluta sig till ändarna av väggarna, är det bäst att använda gummipackningar tätning.

Till termometern inte stör lastning av grönsaker - det kan installeras på locket av fallet. Lyfta locket, kommer du att se temperaturen.

Sedan, över hela värmaren strukturen kan täckas med plast, metall eller samma timmer. För att justera temperaturen inuti lampan måste installeras blå spektrum ljus och sätta termometern utanför.

Regelbundet kontrollera temperaturen hos glödlampan bör ingå när det faller under två grader Celsius med ett plustecken, kan ljuset värma behållaren och höja grader till ett acceptabelt värde.

En sådan låda, samt flexibla, kan installeras i köket för att hålla det grönsaker och andra produkter på vintern.

Sådant trä källare består av en dubbel låda, är det tomma utrymmet mellan väggarna fyllt med sågspån. Gör det mycket enkelt och intuitivt design. Först gör du en stor trälåda med händerna, fyll botten med sågspån och ställa begränsningar på mindre trälåda inte misslyckas längst ner.

Sedan satte lägre struktur och fasta därefter hälls mellan väggarna sågspån och plywood stänga dem så att de inte spills. Vid denna montering är över och trälåda kan användas för andra ändamål på vintern och inte bara på balkongen, men också i köket.

Gör en behållare med händerna är mycket enkel och det är möjligt att helt motstå ganska svår frost, hålla din potatis intakt. Monteringsprocessen börjar med att skapa en liten struktur i form av en låda tillverkad av termoplast vars tjocklek måste vara minst tjugo millimeter, i allmänhet, ju mer desto bättre.

För att undvika kontakt av frukten med golvet, nedersta lådan utrusta den nedre hyllan. Detta kommer att skapa effekten av luftkudden.

Då är det mantlad med brädor som är mycket tätt sammanfogade med varandra. Du får en trälåda med en plastisolering på insidan. Locket är också nödvändigt att isolera plasten och göra det mycket tät och så lufttät som möjligt.

För ventilation runt perimetern att göra små hål i två eller tre rader. Så kommer potatis inte stagnera och ruttna i förtid.

Potatis förblev högre kvalitet på vintern, bör du rör det två eller tre gånger i månaden, utan snarare en gång i veckan.

Om du har ett problem att konstruera en speciell design för förvaring av potatis eller andra grönsaker på balkongen eller i köket kan du använda den enkla men inte mindre effektiva sätt att lagra grönsaker.

Ett alternativ för enkel förvaring, är att använda en enkel bomulls madrass eller filtar. Med hjälp av potatis slide helt insvept och mycket bra räddningar. Du behöver bara röra det ibland så att den inte stagnerar på balkongen eller i köket.

Ett annat bra alternativ som kan användas i köket och på balkongen, är det hopfällbara plastbackar. De är mycket kompakt, lätt att montera och demontera, inte tar upp mycket plats. Deras struktur gör att de kan vika prydligt ovanpå varandra, på grund av vilka potatisen lagras mycket kompakt och effektivt.

Foto och beskrivning: Olika lagringstankar

Lagring av grönsaker under vintern på balkongen: källare, box ugn

Trots att på vintern finns det vissa svårigheter när det gäller bevarandet av vissa produkter, rätt inställning, har du rätt antal alternativ för att ta itu med potentiella problem. Varma förvaringslådor av grönsaker på balkongen av lägenheterna har länge varit utbredd bland våra medborgare.

Traditioner lagra potatis och andra frukter och grönsaker (äpplen, morötter, rödbetor) och syltburkar med surkål och andra bevarande hemma vi har - en mycket lång tid. Våra farföräldrar hade gjort så varje år sedan dess, så långt som volym lager lyckats samla för vintern, bestämd på många sätt, om inte överlevnad, så åtminstone, effektnivån. Idag - mycket olika tidpunkter, och de flesta av de produkter som finns i livsmedelsbutiker. Ändå traditionen av att skapa unika hemlagad "vegetabiliska store" inte kommer att försvinna, dock, och har blivit mycket mindre populär än tidigare.

Idag är de flesta människor bor i lägenheter, inte i byn hus som tidigare. Följaktligen lagringsförhållanden dag - mycket mer begränsade jämfört med dem som var i ladugårdar i byn. Alternativen är inte många, och en av de vanligaste är en källare för förvaring av grönsaker på balkongen.

Orsaker många människor älskar att skapa reserver - mycket olika. Här är några av dem:

 • Förtroende som odlas på sängar sitt eget land - mycket bättre när det gäller renhet och ekologi.
 • Lägre kostnad av grönsaker som kan köpas på marknaden bönder i höst, men inte att gå varje gång på en lokal stormarknad.
 • Någon har vänner eller släktingar i byarna eller har din egen semester / fritidshus som med jämna mellanrum "leverans" gåvor av naturen: potatis, vitkål, rödbetor, paprika, falsning och så vidare. Allt detta måste förvaras någonstans.

De flesta balkonger och altaner i flervåningshus är inte uppvärmd. Så du måste hitta en väg ut ur sin situation, att skapa en robust "kylskåp" som kommer att hjälpa till att hålla skörden förhindra frysning i kylan och säkerställa en korrekt förvaringstemperatur. Men förutom den faktiska temperaturen och utformningen av den kalla rutan på balkongen i kylan, bör du överväga många andra saker.

Här finns ett antal villkor som är nödvändiga för att framgångsrikt bevarande av innehållet i den efterföljande:

 • För att lagra vintergrönsaker (potatis, morötter, kål och mer), bör de samlas på rätt sätt. Bör samlas i torrt väder.
 • Efter det bör skörden ligga ner på en torr plats.
 • Undvika exponering för solljus.
 • Det är viktigt att sortera av yttre skador och skadade objekt. Annars alla dina ansträngningar att skapa en ruta för potatisen på balkongen kan vara meningslös: denna gröda är helt enkelt förlorat.

Tips! I varje fall bör lagringen förses med ventilation hög kvalitet: tillgång och luftcirkulationen kommer att förlänga "livstid" av grödan.

Förresten, det finns en annan viktig förutsättning. Detta för att säkerställa en korrekt luftfuktighet, som måste vara små, inte överstiger 50%.

Genom design, är alla sådana system uppdelat i 2 huvudtyper:

 1. Flexibla värmeskåp för förvaring av grönsaker. De liknar vagt den stora varma påsen görs på basis av textil. Termomeshka uppenbara fördelen är att vid slutet av vintersäsongen kan det vikas, vilket sparar en hel del utrymme.
 2. Isolerade lådor, som utgör en fast struktur tillverkad av ett speciellt material. Oftast används timmer (board, plywood, OSB plattor, etc.).

Cache från den gamla kylskåp

Dessutom är olika platser klassificeras beroende på det material av vilket de är tillverkade (trä, vattentät slitstarkt tyg, plast, med en metallram), såväl som det faktum om det finns för en sådan uppvärmning lagring eller inte. Volymen de kan också vara olika, ibland de är olika läge i ugnen (horisontell eller vertikal).

Tips! För ytterligare bekvämlighet och användning av ledigt utrymme från toppen av sådana behållare har gjorts av Winter bänk och ibland - även en liten soffa, en sommar som tjänar som bänkar där att sitta och vila.

När det gäller strukturer utan extra elvärme, är det bäst att använda dem på platser där det inte finns någon direkt kontakt med den frostiga luften. Med andra ord, vi talar om verandor, gemensamma korridorer, inglasade balkonger och så vidare. Även om i vissa inkapslade balkonger är det bättre att installera en uppvärmd varm låda, företrädesvis utrustad med en termostat. Tack vare det senare har du möjlighet att justera temperaturen hos luften inne. Range kan variera, t ex från 0 till 10 grader, beroende på vilka produkter du ska lagra det. Nivån på förbrukningen av el från dem, respektive, kommer också att vara annorlunda. I vilket fall som helst kommer det att bli mer tillförlitlig, grönsaker i detta Lara inte fryser, och banker med surkål eller inlagd svamp - inte spricker av kylan.

Håll grönsakerna på en balkong på vintern är det möjligt och i en flexibel behållare som är vagt påminner om en stor väska eller ryggsäck. Sådana konstruktioner är mycket praktiskt, eftersom, som redan nämnts, kan de tas bort eller tillfälligt överförs vid behov. Vissa modeller är utrustade med en värme termostat. Å andra sidan, kan du göra en låda med grönsaker på balkongen med sina egna händer, vilket inte är sant av mjuka påsar som i de flesta fall, som genomförs den industriella sätt. Dessa saker är oftast bättre att köpa i butiken än att göra själv. Med all den praktiska väskan, inte termos göras ottoman, soffa eller säte. Så alla typer av konstruktioner har sina fördelar och nackdelar. Alla väljer sin egen, baserat på deras villkor och krav.

När det gäller vilken temperatur tål liknande konstruktioner. Det beror på ett antal kriterier, bland annat hur en grönsak isolerat skåp, om det har tilläggsisolering, om balkongen är öppen eller stängd, och så vidare. I varje fall är det bättre att inte lagra produkter vid en temperatur av -30C eller lägre. Förresten, samma rekommendation gäller isoleringen, eftersom alltför varmt väder, kan potatis och andra grönsaker vara föremål för skada. Önskvärt källar väggarna är tunna och inte utföra funktionen av isoterm och positiva temperaturer.

du kan göra en ruta för potatis på balkongen med sina egna händer, utan att beställa den från utomstående experter om så önskas. Den enklaste utformning är inte utrustad med värme och kraft. Innan vi går vidare till mer detaljerad steg för steg instruktioner, är det nödvändigt i allmänhet att överväga de viktigaste rekommendationerna i samband med tillverkning, installation och platsval.

I de fall när du är en stolt ägare av en ganska rymlig balkong eller loggia, och om du planerar att lagra grönsaker varje vinter, är det vettigt att tänka på att skapa en varaktig stationär källare, som kommer att kunna pågå under flera år.

Rekommendation! I vissa fall kan du använda materialet till hands, liksom rester av brädor eller plywood, som är runt på stugan eller i garaget.

Försiktighet bör vidtas för att potatis (eller andra grönsaker) inte kommer i kontakt med tegel, betong och andra liknande material, eftersom det kan leda till nedbrytning och därmed förstörs. I detta syfte och sidoytor, och "golvet" hos förvaringsboxen vintern måste trimmas med andra material. Bäst av allt, om det är trä.

I sådana fall när det gäller om Chrusjtjov eller liknande boende med balkong ett litet område, kan du göra en behållare med vertikal belastning. Locket, således, kan värmas ytterligare, eftersom det är genom den största värmeförlusten kan ske över. Alternativt kan den vara klar inifrån folie, eller bara täcka locket med något material, såsom en filt, en filt, gammal jacka och så vidare.

Som vi kan se, alternativ för att göra en ruta för att lagra potatis i vintern på balkongen med händerna - en hel del. Fokus på en av dem, som kan vara den mest mångsidiga och gå för nästan alla lägenhet. Så vi listar de viktigaste stegen i själv produktion:

 1. Det första steget är noggrant mäta utrymmet din balkong. Detta kommer att bidra till att förstå exakt vad du har alternativ och se till att det kan framställas en viss struktur av provet och storlekar.
 2. Försök att planera allt så att djupet av din källare inte överstiger 0,7 meter. Annars (i vertikal belastning), vegetabiliskt extrakt eller burkar däri kommer att lösa falsning. Speciellt - från mycket botten. Kapacitet, i alla fall, måste vara "innehåll" det är nog för en anständig volym.
 3. Förbered brädorna för chassit, liksom plywood, spånskivor eller MPS för beklädnad väggar framtiden. Enligt undvika uppkomsten och spridningen av mögel och mjöldagg i framtiden täcka dem med lack eller en speciell förening. Efter torkning i marken för att markera sin klippa.
 4. Totalt bör du ha fyra rack som kommer att bestämma höjden av lådan, liksom 12 horisontella (2 på varje yta, även på omslaget).
 5. När spik eller skruv bygger ramar som bär både behållaren och locket, som kommer att täcka det.
 6. Så arkmaterial, som framställs du anta att denna plywood, och skars ut ur den till ytan 2 av varje yta av strukturen: cap, huvud- och sidoväggar, samt av dagen. Inre ark, vilket måste vara mindre än 100 mm. i varje plan.
 7. Skärs ut ur isoleringen (Styrofoam eller expanderat polystyren) paneler för locket 6, botten, främre och bakre väggar, respektive. Alternativt kan stenen användas (mineral) ull. Önskvärt, alltså att mineralull är tillräckligt tät. Säkra alla obsheyte skelett ark plywood. Sedan tillverka locket efter samma teknik.
 8. Loop kan användas för att fästa locket. Å andra sidan är det antas att det bara var hyrde.
 9. Slutligen, från utsidan kan behandlas fick ett varmt låda med en speciell lack. Det kommer att hjälpa till att hålla virket från atmosfärisk fukt.

Så han förberett ett skåp. Det bör noteras att den slutliga monteringen av hela strukturen är bättre att producera redan på balkongen. Annars kan det hända att det helt enkelt inte kommer att passa in i balkong dörren eller fönstret.

Korrekt förvaring av grönsaker på balkongen på vintern antar förekomsten av en bra mikroklimat. Först kan du göra små hål, eller periodiskt öppna källare. För det andra är det möjligt att göra en enkel "värme" system. Göra bredvid täcka den lilla facket, kan du, om det behövs (t.ex. i händelse av en kraftig nedgång i temperaturen på gatan) gå till glödlampor, så kallade "portabilitet". En Moina lampa, till exempel, 100 watt, kommer att vara tillräcklig för att ge extra värme inuti. Starta det på balkongen, kan du använda vanliga förlängning. Brytaren måste installeras i lägenheten, så du inte behöver varje gång att gå på en kall balkong eller loggia.

Tips! Alternativt kan du använda den gamla icke-arbetande kylskåp. Även i detta tillstånd har goda isolerande egenskaper. Dessutom har han redan en fungerande dörr. Du kan också använda en konverterad gamla möbler eller förpackningen av en tät skum.

Du bara slå på ljuset, inget mer. Designen - en mycket enkel, men samtidigt är det ganska effektivt. Även en glödlampa är tillräckligt för att säkerställa att grönsakerna är frysta i rutan. Dessutom kan du inte slå på en glödlampa på permanent basis. Låt det gå några timmar och sedan kan du stänga av den. Det är möjligt att inkludera, i synnerhet, och på natten, när utomhustemperaturen sjunker betydligt.

Large "box" kan delas upp i sektioner

Elförbrukningen, förutsatt att ljuset kommer att lysa (och därmed värma utrymmena på balkongen ruta) changeably inte överskrida rimliga gränser. Men du vet att alla i denna ugn grönsaker, potatis, morötter, kål, paprika, rödbetor och andra, kommer att vara det första torr, och för det andra att de inte fryser. Om elförbrukningen inte bry dig, så finns det ett alternativ i stället för (eller båda) med en glödlampa och använda en vanlig hårtork. Dess plus är att det värmer mycket starkare och pumpar varmluft mycket snabbare. Dessutom kan den också fjärrstyras från rummet.

Det är viktigt att förstå! Vid användning av ljus eller elektriska apparater bör med särskild uppmärksamhet på säkerhetsfrågor.

För att ge ytterligare värmeisolering vid särskilt svåra frost kan göra en ytterligare värmeisolering, inneslutna balkongen "källare" med filtar eller tunga kläder. Ja, och det bör inte läggas på den kalla betongplattan balkong och på ett ark av spånskivor tjock, tät skum och andra liknande ytor. Alternativt är det möjligt att installera en termometer med en sensor placerad i språket. På så sätt kommer du att reglera den inre temperaturen. Dessa är intressant, men samtidigt, enkla idéer kan alla använda. Det viktigaste - vara smart och inte rädd för att lösa uppgifter. Allt detta kommer att bidra till att hålla din skörd till våren trygg och säker.

Foto exempel på vad som kan vara lådan kylskåp för grönsaker på balkongen. Klicka för större bild:

De flesta människor som föder stugan själv, är väl medveten om att det måste vara inte bara en plats att arbeta och odling av grödor, men flest hörnor där du kan koppla av från den livliga staden och njuta av vacker utsikt över naturen och marken.

Vilda djur och fåglar som lever i naturen, kan inte förlita sig på det faktum att i vintern någon kommer att hjälpa dem exakt hur deras domesticerade "bröder".

Var och en av oss älskar den vackert dekorerade interiören. Detta åtagande är särskilt efterfrågas i de fall där inredningslösningar påverkar gott humör och glädje för våra nära och kära.

Varje samvetsgrann ägare måste ta hand om bekvämligheten av sina husdjur, styrs av berömda citat från "The Little Prince": "Vi är ansvariga för dem som har tämjas."

Förr eller senare, innan de flesta av oss står inför uppgiften att köpa nya möbler, inklusive stolar. Samtidigt går det inte alltid vettigt att köpa nya möbler till en tillräckligt högt pris, eftersom vi kan återställa de gamla stolar.

 • Om projektet
 • annonsörer
 • återkoppling
 • sitemap

Citering av data är tillåten endast när man specificerar en aktiv indexerbart skrivning.

About Author: